we leggen het kort even uit

werkwijze verhuren.

Werkwijze bij de verhuur van je woning

Zo snel mogelijk je woning verhuren aan een geschikte kandidaat, tegen de beste condities. Dat is wat je wil. Als makelaarskantoor hebben wij een gespecialiseerde afdeling voor verhuur van woningen en zijn we in staat juist dat uitstekend te doen door o.a.:

 • De woning op onze eigen, zeer drukbezochte website te plaatsen;
 • De woning op Pararius.nl, Huurwoningen.nl en vele andere websites te plaatsen;
 • Publicaties via Facebook en Facebook (targeting) advertenties;
 • De woning onder de aandacht te brengen bij potentiele huurders via onze database;
 • Samen te werken met diverse internationale bedrijven waarvoor wij actief medewerkers plaatsen.

Wat kun je als verhuurder van ons verwachten?

 1. Na ontvangst van de formele huuropzegging wordt de woning aangeboden bij de verhuurmakelaar(s);
 2. We publiceren je woning online (incl. sociale media);
 3. Coördineren van aanvragen voor bezichtigingen;
 4. Selecteren van een of meerdere geschikte kandidaten;
 5. Controle van de ter beschikking gestelde antecedenten (volgens WWFT wetgeving);
 6. Opstellen en laten tekenen van de huurovereenkomst en eventuele borgstellingen, VvE verhuurdersverklaringen etcetera;
 7. We voeren een begin-, voor-* en eindinspectie uit met de huurders en stellen een fotorapportage op. (*veelal combineren we dit met de eerste bezichtigingen of in-verhuurname)

Woning verhuren? Eenzijdige courtage en no cure no pay!

Wij doen ons uiterste best om de meest geschikte kandidaat huurder voor jou te selecteren. Hiervoor brengen wij courtage in rekening bij de opdrachtgever. Dat ben jij, als verhurend eigenaar. Deze courtage is 1 maand kale huur exclusief BTW. Dit houdt in dat als je een huurovereenkomst aangaat met een huurder voor meerdere jaren, je slechts courtage verschuldigd bent over het eerste jaar. De daaropvolgende jaren brengen wij je niets in rekening. Dit alles is op basis van no cure no pay!

Omdat wij slechts aan één kant courtage berekenen, zijn wij interessant voor alle bedrijven en particulieren, zij betalen bij ons immers niets voor het vinden van een goede woning. Dit vergroot de doelgroep en komt de verhuursnelheid aanzienlijk ten goede. Tevens biedt dit je de zekerheid dat wij jouw belang voorop stellen, daar betaal je ons immers voor!

Advies op maat tijdens een vrijblijvend intake-gesprek!

Voordat wij een woning in de verhuur nemen, komen wij langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en je mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken. Wij adviseren je over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen. Tijdens de opname (in-verhuurname) nemen wij digitale foto’s van de woning, deze gebruiken wij voor het internet. Het maken van een plattegrond en video behoort ook tot de opties. Jouw huurwoning verdient tenslotte een mooie presentatie!

Wil je onnodige leegstand, niet gescreende huurders en slechte condities voorkomen?

Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers. We komen graag bij je langs!

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een afspraak of bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.

*verplichte velden