samen maken we wonen mooier

Verkoopstyling.

Verkoopstyling als deel van de verkoopstrategie

Om succesvol uw woning te verkopen is het van belang uw woning zo goed mogelijk te presenteren aan uw potentiële doelgroep. Kopers willen een woning die instap klaar is. Bij verkoopstyling restyle je een woning naar een neutrale basis met een relatief klein budget.

De kracht van verkoopstyling.

Kopers zullen uw woning als eerste bekijken op internet. Mocht dit aanspreken dan zullen zij uw woning van buiten aanschouwen. Mocht dit naar tevredenheid zijn verlopen dan zullen zij een afspraak maken om uw woning te komen bezichtigen. Tal van klanten hebben mogen ervaren dat met een juiste styling van de woning uitstekende resultaten zijn geboekt. een snellere verkoop als resultaat heeft én een hogere verkoopprijs wordt realiseren.

100% wonen [interieur] ontzorgt je volledig. Dat betekent dat wij grote hoeveelheden woonaccessoires zelf op voorraad hebben die wij inzetten tijdens het verkoopklaar maken van je huis. Om zelf geen extra investeringen meer te hoeven doen bieden we je de mogelijkheid deze woonaccessoires van ons te huren voor een klein bedrag per maand.

Hoe gaat het kort in z’n werk?

Wij geloven in een optimale presentatie van de woning alvorens deze in de verkoop te zetten. Onze verkoopstyliste komt eerst bij bij je langs voor een intake gesprek. Hierin krijg je tips en adviezen zodat je zelf ook alvast aan de slag kunt.

Op de dag (of een dag voordat) dat de professionele woningfotograaf komt en wij de opnamen maken voor de woningvideo, komt onze eigen verkoopstyliste een hele dag of een dagdeel bij je thuis om samen met jou alle puntjes op de i te zetten en alles helemaal perfect te maken voor een optimale fotopresentatie.

Uit onderzoek is gebleken dat een gestileerde woning niet alleen de helft korter te koop staat, maar dat deze woning gemiddeld ook nog eens meer oplevert dan een niet-gestileerde woning! 

Ook wanneer u de woning bij een collega makelaar aanbiedt, komen wij graag bij u langs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *