intuitief gewoon de beste.

verkoopmakelaar.

Verkoopmakelaar met een effectieve verkoopstrategie

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. KRACHT makelaars heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij jou als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

Makelaarsteams.

Om een optimale verkoop te garanderen werkt KRACHT makelaars met makelaarsteams. Dit houdt in dat er altijd dezelfde makelaar betrokken is bij de verkoop van je woning. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Daarnaast is er altijd één commerciële binnendienstmedewerkster betrokken die een punctuele administratieve afhandeling waarborgt en fungeert als vast contactpersoon op kantoor. Bekijk het overzicht van ons team.

Deskundig.

Onze makelaars zijn vaak al jaren actief in ons werkgebied. De goede wisselwerking tussen onze teamleden zorgt direct voor een breed netwerk aan contacten. Wij hebben inmiddels tal van woningen verkocht in de regio’s Maastricht-Heuvelland, Westelijke- en Oostelijke Mijnstreek.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden.

KRACHT makelaars biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen, of het voeren van een verkoopgesprek. In het belang van een voorspoedige verkoop van een woning kunnen wij desgewenst afspraken maken in de avonduren, of op zaterdag. Wij nemen hiervoor de tijd!

Effectieve promotie van je woning.

Bij de verkoop van woningen draait het óók om de presentatie. Wij besteden hier veel aandacht aan. Onder andere in de vorm van een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto’s gemaakt door een professionele fotograaf, de vermelding op Funda, Pararius en op onze eigen populaire website www.krachtmakelaars.nl, de vervaardiging van plattegronden van de woning, een digitale etalagepresentatie, flyers, te koop borden en een mediapakket. Onze ervaring is dat onze opvallende en herkenbare huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van een woning. Daarnaast maken wij waar mogelijk gebruik van e-mailmarketing en sociale media om jouw woning extra te promoten

Indien gewenst kunnen wij jouw woning ook via online advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische online aanpak komen onze woningen direct onder de aandacht bij een grote groep relevante mensen.

Duidelijke communicatie.

Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Regelmatig evalueren wij met jou de verkoop en stellen – indien nodig – de verkoopstrategie bij en houden wij je op de hoogte over de woninggegevens en de agenda.

Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn, dan kun je uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Werkgebieden.

Wij zijn actief in Zuid-Limburg, vooral in regio Maastricht-Heuvelland (043-regio) maar ook de Westelijke Mijnstreek (046-regio) en de Oostelijke Mijnstreek (045-regio). Hieronder vallen onder andere de gemeentes Maastricht, Meerssen, Eijsden-Margraten, Beek, Geleen-Sittard, Stein, Nuth en Parkstad. Onze makelaars zijn dagelijks actief met het verkopen van woningen.

Kies ook vandaag nog voor KRACHT makelaars

Wil je meer weten, of een afspraak maken met één van onze verkoop makelaars?

Wij inventariseren graag hoe wij jouw woning snel en tegen de beste condities kunnen verkopen. Vul hieronder je gegevens in, of bel tijdens kantooruren met een van onze medewerkers. Als je onderstaande optie gebruikt, dan worden jouw gegevens uiteraard alleen gebruikt om je vraag te beantwoorden.

Veleden met een * zijn verplicht.

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een afspraak of bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.