Jouw Verkoopmakelaar

Jouw verkoopmakelaar in Zuid Limburg

Je wilt je huis verkopen. Hiervoor kies je Kracht Makelaars als verkoopmakelaar. Waarom?

1. Betrokken
2. Eerlijk en Open
3. Duidelijke Visie
4. Kennis van Zaken
5. Aangenaam

BETROKKEN VERKOOPMAKELAAR

We begrijpen maar al te goed dat het verkopen van uw woning een spannend traject is.

We ontzorgen je daarom zoveel mogelijk met onze rol als verkoopmakelaar door het gehele proces te begeleiden tot een succesvol eindresultaat.

Bij KRACHT Makelaars is altijd dezelfde persoon betrokken. Hij of zij weet alles van uw woning. Je wilt immers iemand over de vloer die uw verhaal kent én een potentiële koper goed kan informeren.

EERLIJK EN OPEN VERKOOPMAKELAAR

We zullen je altijd eerlijk en open adviseren en begeleiden, zowel vooraf, als gedurende het verkooptraject van uw woning.

Wij zijn kritisch met een open hart. We hebben de intentie om je te helpen jouw woning tegen de beste voorwaarden te verkopen.

VERKOOPMAKELAAR MET EEN DUIDELIJKE VISIE

Door te kiezen voor een duidelijke focus op mooie kwalitatieve woningen en appartementen weet een koper wat hij of zij kan verwachten.

We staan al jaren sterk en bekend om onze kwalitatieve woningportefeuille. Potentiële kopers houden ons nieuw aanbod daarom altijd nauwgezet in de gaten.

We zijn als verkoopmakelaar actief in de regio’s Maastricht-Heuvelland (043 regio), de Westelijke Mijnstreek (046 regio), en een deel van de Oostelijke Mijnstreek (045 regio). Je ziet onze borden onder andere in de woonplaatsen Beek, Bunde, Eijsden, Elsloo, Geleen, Geulle, Gronsveld, Heerlen, Maastricht, Meerssen, Schimmert en Valkenburg.

VERKOOPMAKELAAR MET KENNIS VAN ZAKEN

KRACHT Makelaars beschikt over medewerkers met een jarenlange ervaring  (bijna 20 jaar!) in het verkopen en verhuren van woningen en appartementen voor zowel particuliere eigenaren als beleggers.

We hebben kennis van de vastgoed- en bouwwereld, (social) media en mens.

AANGENAAM ZAKEN DOEN

We maken graag aangenaam kennis met je. Wij zijn geïnteresseerd in je als mens én jouw woning.

We vinden het ook belangrijk dat alle partijen een aangenaam gevoel overhouden bij de verkoop. Daarom staan we ook na de deal graag voor je klaar. Aangenaam toch?

 

Ook zo'n zin in een verkoop feestje?

Neem contact met ons op, hang de slingers op en we vertellen je graag meer.

 

Op welk nummer kunnen we je bereiken?
Altijd handig en noodzakelijk

Compare listings

Vergelijken