Verkoopmakelaar Ulestraten

Verkoopmakelaar Ulestraten

Je wilt je woning in Ulestraten verkopen. Een niet te onderschatten stap in je leven. Een proces waar je de juiste begeleiding van een verkoopmakelaar met kennis voor nodig hebt.

Waarom zou je dan voor een verkoopmakelaar van Kracht Makelaars kiezen?
 

BETROKKEN MAKELAAR ULESTRATEN

We begrijpen maar al te goed dat het verkopen van uw woning een spannend traject is.

We ontzorgen je daarom zoveel mogelijk met onze rol als makelaar door het gehele proces te begeleiden tot een succesvol eindresultaat.

Bij KRACHT Makelaars is altijd dezelfde persoon betrokken. Hij of zij weet alles van uw woning en van je dorp Ulestraten. Je wilt immers een verkoopmakelaar over de vloer die je verhaal kent én een potentiële koper goed kan informeren.

EERLIJK EN OPEN VERKOOPMAKELAAR

We zullen je altijd eerlijk en open adviseren en begeleiden, zowel vooraf, als gedurende het verkooptraject van uw woning in Ulestraten.

Wij zijn kritisch met een open hart. We hebben de intentie om je te helpen jouw woning tegen de beste voorwaarden te verkopen.

VERKOOPMAKELAAR MET EEN DUIDELIJKE VISIE

Door te kiezen voor een duidelijke focus op mooie kwalitatieve en bijzondere woningen in Ulestraten,  weet een koper wat hij of zij kan verwachten.

We staan al jaren sterk en bekend om onze kwalitatieve woningportefeuille. Potentiële kopers houden ons nieuw aanbod daarom altijd nauwgezet in de gaten.

We zijn als verkoopmakelaar actief in de regio’s Maastricht-Heuvelland (043 regio), de Westelijke Mijnstreek (046 regio), en een deel van de Oostelijke Mijnstreek (045 regio). Je ziet onze borden onder andere in de woonplaatsen Beek, Bunde, Eijsden, Elsloo, Geleen, Geulle, Gronsveld, Heerlen, Maastricht, Meerssen, Schimmert, Ulestraten en Valkenburg.

VERKOOPMAKELAAR MET KENNIS VAN ZAKEN

KRACHT Makelaars beschikt over medewerkers met een jarenlange ervaring (bijna 20 jaar!) in het verkopen en verhuren van woningen en appartementen in UIestraten en omgeving voor zowel particuliere eigenaren als beleggers.

We hebben kennis van de vastgoed- en bouwwereld, (social) media en mens en kennen het dorp Ulestraten als geen andere verkoopmakelaar.

AANGENAAM IN ULESTRATEN

We maken graag aangenaam kennis met je. We zijn geïnteresseerd in je als mens én je woning.

We vinden het ook belangrijk dat alle partijen een aangenaam gevoel overhouden bij de verkoop. Daarom staan we ook na de deal graag voor je klaar. Aangenaam toch?


NEEM CONTACT OP

HOE VERLOOPT HET VERKOOPPROCES?

VERKENNEN

Als een echte scout vergelijken en verkennen we de markt en recente verkopen, ook wel referentiepanden. Dat geeft ons vooraf al een goed beeld over de woningwaarde van uw woning en de te volgen verkoopstrategie.

VERZAMELEN

Nadat we samen tot overeenstemming zijn gekomen over de juiste vraagprijs en verkoopstrategie start de verkoop-voorbereiding. Immers: een goede voorbereiding is het halve werk!

Je levert dan alle relevante gegevens aan voor het verkoopdossier. Je ontvangt van ons een vragenlijst om je hiermee op weg te helpen. Ook plannen we zo snel mogelijk een afspraak in met onze professionele fotograaf.

Nadat we alle stukken compleet hebben verzameld en bestudeerd gaan we intern aan de slag:

  • Maken complete presentatie op internet (Funda, Pararius en onze eigen druk bezochte site) met foto’s en plattegronden. Daarnaast vind je jouw woning ook op de zogenaamde spider websites (hier kunnen we geen invloed op uitoefenen)
  • Samenstellen van een (digitale) brochure met foto’s plattegronden, kadastrale kaart en overige kenmerken van jouw woning.

Let op!: Het verplicht in het bezit te zijn van een Energielabel bij het online plaatsen van uw woning. Vraag naar onze hulp indien je nog geen Energielabel hebt.

VERKOPEN

In de verkoopfase gaan we vol trots een Te-Koop-bord plaatsen en gaat jouw woning online. Zo is de exposure van jouw woning in één keer van KRACHT!

We gaan woningzoekenden actief benaderen. We maken daarvoor o.a. gebruik van de woningzoekenden/beleggers uit onze database en aankoopmakelaars worden via RealWorks als eerste geïnformeerd.

We maken een selectie van geïnteresseerden (denk aan wel/geen financiering noodzakelijk e.d.) en coördineren van enkele bezichtigingsmomenten.

Na een aantal bezichtigingen hopen we natuurlijk een bod ontvangen. Na overleg met jou starten we eventueel de onderhandelingen. Je kunt een bod ook afwijzen.

Zijn er meer kopers? Dan verkopen we meestal met een zogenaamde biedingsprocedure (éénmalige bieding met sluitingsdatum). Na de sluiting bespreken we de biedingen en voorwaarden met je. Wij adviseren, jíj kiest voor de beste partij en voorwaarden.

Uiteraard houden we je gedurende dit proces op de hoogte van de ontwikkelingen.

VASTLEGGEN

De verkoop van een woning heeft een zogenaamde schriftelijkheidsvereiste. Dit betekent dat de verkoop op papier moet worden vastgelegd en door beide partijen moet worden ondertekend.

We stellen dus koopovereenkomst op, zorgen voor de noodzakelijke handtekeningen en sturen het naar de door de koper gekozen notaris.

Zodra alle stukken zijn ontvangen, neemt de notaris het stokje over en hij/zij;

  • controleert alle aangeleverde stukken;
  • vraagt koper en verkoper een vragenlijst in te vullen;
  • doet ook de nodige due diligence;
  • maakt een afspraak voor het transporteren van de woning;
  • maakt een afrekening van de ontvangen bedragen/verrekeningen en kosten;
  • stelt een akte op.

Tegenwoordig kunt je dit bij de meeste notariskantoren allemaal via een online dossier regelen. In dat geval, leveren we zo veel mogelijk van de gevraagde gegevens reeds aan.

In de tussentijd blijven wij natuurlijk monitoren (denk bijvoorbeeld aan voorbehoud financiering).

VIEREN

De woning transporteert definitief bij de notaris. Iedereen is blij en samen vieren we feest!


Op welk nummer kunnen we je bereiken?
Altijd handig en noodzakelijk

Compare listings

Vergelijken