verhuurmakelaar

Zo snel mogelijk je woning verhuren aan een geschikte kandidaat, tegen de beste condities. Dat is wat je als verhuurder wil.

Als makelaarskantoor hebben wij een gespecialiseerde afdeling voor verhuur van woningen en zijn we in staat juist dát uitstekend te doen. We werken daarbij ook samen met diverse (inter)nationale bedrijven, waarvoor wij actief nieuwe medewerkers aan een nieuwe woning helpen. En inmiddels hebben we een grote database van woningzoekende opgebouwd in diverse prijsklassen en type woningen.

Maar we tillen het graag naar een hoger niveau. Door bijvoorbeeld te beoordelen of de kandidaat-huurder bij de omgeving of andere type bewoners past? Denk bijvoorbeeld aan een situatie van een appartementencomplex. Of verwachten we dat de situatie van de huurder snel kan wijzigen door bijvoorbeeld het samenwonen met een partner? We durven te zeggen dat we hiermee net een stapje verder gaan dan de gebruikelijke kantoren.


Hoe gaan we aan de slag voor jou?
  1. Na ontvangst van de formele huuropzegging wordt de woning aangeboden bij de verhuur-afdeling;
  2. We publiceren jouw woning online (inclusief de socials);
  3. Matchen van kandidaten uit onze database;
  4. Coördineren van aanvragen voor bezichtigingen;
  5. Selecteren van een of meerdere geschikte kandidaten;
  6. Controle van de ter beschikking gestelde antecedenten (volgens wetgeving);
  7. Opstellen en laten tekenen van de huurovereenkomst en eventuele borgstellingen, VvE verhuurdersverklaringen et cetera;
  8. We voeren een begin-, voor-* en eindinspectie uit met de huurders en stellen een fotorapportage op. (*al dan niet combineren we dit met de eerste bezichtigingen of in-verhuurname)
     
Advies op maat tijdens een vrijblijvend intake-gesprek!

Voordat wij een woning in de verhuur nemen, komen wij langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en je mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken. Wij adviseren je over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen. Tijdens de opname (in-verhuurname) nemen wij digitale foto’s van de woning, deze gebruiken wij voor het internet. Het maken van een plattegrond en video behoort ook tot de opties. Jouw huurwoning verdient tenslotte een mooie presentatie!

een afspraak met een verhuurmakelaar?

Wil je meer weten, of een afspraak maken met Kracht Makelaars?
Wij inventariseren graag hoe wij jouw woning snel en tegen de beste condities kunnen verhuren.
Vul hieronder je gegevens in, of bel ons tijdens kantooruren.

Compare listings

Vergelijken