sorry

No photos.

Woonhuis te koop

Zeepweg 50, Gronsveld. VERKOCHT

KRACHT makelaars biedt aan een verrassend ruime tussenwoning in Gronsveld (Groéselt), Gemeente Eijsden-Margraten, gelegen in een kindvriendelijke omgeving. De woning ligt dan ook aan een groenstrook met speeltoestellen; kortom een ideale plek voor een (startend) koppel of gezin.

Indeling:
Beg. grond: entrée/hal (alwaar meterkast) met garderobenis; ruime doorzon woon/eetkamer met veel lichtinval en een berging/provisieruimte onder de trap. De complete keuken in hoekopstelling is voorzien van een 4-pits gaskookplaat en oven (bouwjaar 2018), afzuigkap, inbouwkoelkast, vriezer en vaatwasser. Via een tussenruimte alwaar trappenhuis en toilet met fontein) is de eerste verdieping bereikbaar.

Verdieping: overloop: 3 slaapkamer  van resp. ca. , allen voorzien van een laminaatvloer. De ruime eenvoudige badkamer is voorzien van douche, wastafel en tweede toilet. Eveneens met de mogelijkheid om hier een wasmachine aan te sluiten.

Zolderetage: bereikbaar met vaste trap, overloop alwaar een CV-ruimte (CV-combiketel, eigendom, bouwjaar 2018) en wasmachineaansluiting en een berging. Aansluitend een slaap/hobbykamer.

Tuin: een net aangelegde tuin met tuinberging (de tuin is eveneens bereikbaar via een brandgang).

Parkeren: openbaar (in nabij gelegen parkeerstroken)

Vraagprijs: EUR 225.000 k.k.

Aanvaarding: per direct.

Verkoper wijst zijn eigen projectnotaris aan (Achten van Gent Notarissen) en stelt dit als verkoopvoorwaarde.

Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenstemming.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Address:
Gronsveld, Zeepweg 50, Gronsveld
Eigendom ID:
50
€225.000
Oppervlakte
105 m2
Perceelopp.
386 m2
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Verdiepingen
3
Energielabel
C
Voorzieningen.
  • basisschool
  • bushalte
  • fietsroutes
  • middelbare school
  • op- en afrit snelweg
  • vrij parkeren
  • wandelroutes

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
in de schijnwerpers

Uitgelicht aanbod.