sorry

No photos.

Woonhuis te koop

Volderstraat 47, Meerssen.

Kracht Makelaars biedt aan een verrassend ruime en sfeervolle jaren dertig woning met een ruime onderhoudsvriendelijk tuin met aansluitend aan de achterzijde een grote garage en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Dit woonhuis is gelegen op steenworp afstand van het centrum van Meerssen. met goede verbindingen ( op- en afrit A2 en A79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Kelder (3,5 x 3,0) alwaar aansluiting wasmachine en droger.

Begane grond:
Entree met marmeren vloer en mooie trappartij, meterkast, wandcloset met fonteintje, ruim leefgedeelte (totaal circa 64 m2), bestaande uit woonkamer (circa 30 m2) met parketvloer, eetkamer/keuken (circa 20 m2) alwaar moderne keuken (2004) voorzien van vaatwasser, spoelbak, kookplaat, wasemkap, koelkast, diepvries en combi magnetron/oven, zitkamer (circa 14 m2), bijkeuken (1,75 x 1,85) met huurgeiser en keukenblok, studeerkamertje (1,8 x 1,8), achterom/ingang. De woonkamer is voorzien van een mooie parketvloer, de keuken, eetkamer en zitkamer zijn voorzien van een mooie tegelvloer.

Eerste verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,9 x 3,7) met vaste kastenwand, slaapkamer II (3,4 x 3,55), badkamer (3,55 x 3,0) alwaar douche, ligbad, dubbele vaste wastafel en wandcloset.

Tweede verdieping:
Slaapkamer III (5,27 x 2,90) met aan de achter- en voorzijde een dakkapel en vaste kastenwand, ruime overloop met dakvenster, CV-ruimte alwaar CV-gas HR (2003, eigendom).
De gehele tweede verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tuin/parkeren:
Ruime diepe onderhoudsvriendelijke tuin, tevens achterom bereikbaar alwaar ook een ruime garage met parkeerplaats voor de garage. Tevens bestaat de mogelijkheid om naast de garage nog een parkeerplaats te realiseren.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1929, op diverse punten in de loop der jaren gemoderniseerd,  Perceeloppervlakte: 310 m2, Woonoppervlakte: circa 155 m2, inhoud circa 600 m3 (exclusief garage).
De woning is voorzien van dakisolatie, deels spouwmuurisolatie en nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing.

Vraagprijs: EUR 349.000,- k.k.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel  de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Address:
Meerssen, Volderstraat 47, Meerssen
Eigendom ID:
47
€349.000 k.k.
Oppervlakte
155 m2
Perceelopp.
310 m2
Kamers
6
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Bouwjaar
1929
Verdiepingen
4
Parkeerplaats
1
Voorzieningen.
 • basisschool
 • bushalte
 • centrum
 • fietsroutes
 • middelbare school
 • op- en afrit snelweg
 • parkeerplaats
 • restaurants
 • supermarkt
 • tandarts
 • treinstation
 • wandelroutes
Eigendom bouwplan.

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659, 043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
in de schijnwerpers

Uitgelicht aanbod.