Woonhuis te koop

Rekemstraat 16, Maastricht. VERKOCHT

Kracht Makelaars biedt aan deze goed onderhouden halfvrijstaande eengezinswoning met garage en oprit in de jonge en populaire Maastrichtse wijk Hazendans. De woning is gelegen in een rustige straat nabij een groenvoorziening, golfbaan, speelgelegenheden, kinderboerderij en scholen.

Indeling:
Begane grond:
De ruime entree/hal (ca. 6,5m2) is v.v. garderobe nis, meterkast; separaat zwevend toilet (ca. 1,2m2) met fonteintje; De halfopen keuken (ca. 11m2) in hoekopstelling is v.v. een kunststof werkblad, koelkast, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Naast de keuken is, handige gelegen een trapbergkast voor bijvoorbeeld voorraad of schoonmaakspullen;De gehele begane grond is v.v. een plavuizen vloer.
In de ruime woonkamer (ca. 28m2) is het genieten van optimaal lichtinval door de grote raampartij en middels de tuindeur kun je onder de terrasoverkapping genieten van verzorgde tuin (ca. 91m2 ) is ook bereikbaar middels een achterom (brandgang, eigendom belast met RvO). De garage (ca. 6,20 m x 2,80 m) is inpandig bereikbaar biedt samen met de oprit plaats voor 2 auto’s.

Eerste verdieping
Royale overloop (ca. 8m2) v.v. laminaatvloer en een CV-bergkast (ca. 1,5m2, Intergas HR combiketel huur, bj. 2011) het is mogelijk hier een wasmachine aansluiting te realiseren; slaapkamer 1 (ca. 11m2) gelegen aan de voorzijde v.v. vloerbedekking; de ruime badkamer (ca. 6,5m2) is v.v. een ligbad/douche combinatie, wastafel, tweede toilet en aansluiting wasmachine. Slaapkamer 2 (ca. 13m2) en slaapkamer 3 (ca. 9m2) zijn gelegen aan de achterzijde en beide v.v. laminaatvloer.

Vraagprijs: EUR 259.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

AANSPRAKELIJKHEID:
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheids vereiste”).
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Address:
Maastricht, Rekemstraat 16, Maastricht
Eigendom ID:
16
Parkeer uitleg:
garage en parkeerplaat op oprit
€259.000
Perceelopp.
229 m2
Kamers
6
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Bouwjaar
1996
Verdiepingen
2
Parkeerplaats
1
Energielabel:
B
Voorzieningen.
  • garage
  • wandelroutes
Eigendom bouwplan.

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659, 043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
in de schijnwerpers

Uitgelicht aanbod.