Woonhuis te koop

Professor Moserstraat 21, Maastricht. ONDER BOD

KRACHT Makelaars biedt aan in Maastricht: een verrassend ruime tussenwoning in de wijk Wyckerpoort in de Professorenbuurt. De woning is ideaal gesitueerd nabij alle uitvalswegen (A2 en A79) en uitstekende openbaar vervoer aansluitingen (zowel trein als bus) met op korte fietsafstand het centrum van Maastricht, maar ook de parkachtige omgeving van de Groene Loper. De woning wordt aangeboden als een kluswoning. Kortom; ideaal voor starters en/of mensen met twee rechterhanden.

Indeling:
Beg. grond: entree/hal; separaat toilet met fontein; voorraadkast; ruime doorzon-woonkamer; eenvoudige keuken met barretje (alwaar CV-combiketel eigendom).

Verdieping: overloop; 3 slaapkamers van rep. ca. 8, 9 en 10 m2); badkamer ((ca. 1.93×180) v.v. inloopdouche, wastafel en aansluiting wasmachine).

Vliering: bereikbaar middels luik.

Tuin: voortuintje; achtertuin met achterom (zgn. brandgang) en stenen buitenberging (ca. 215×330).

Overig: voorzien van dubbel glas; bouwjaar woning 1921; CV-ketel HR eigendom.

Vraagprijs: 169.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct.

Projectnotaris: Achten-Van Gent Notarissen Maastricht

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Address:
Maastricht, Professor Moserstraat 21, Maastricht
Eigendom ID:
21
€169.000
Kamers
5
Slaapkamers
1
Badkamers
2
Bouwjaar
1921
Verdiepingen
2
Energielabel:
E
Voorzieningen.
  • basisschool
  • betaald parkeren
  • bushalte
  • fietsroutes
  • middelbare school
  • op- en afrit snelweg
  • treinstation

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659, 043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
in de schijnwerpers

Uitgelicht aanbod.