Appartement te koop

Prinses Ireneweg 31, Bunde. VERKOCHT

KRACHT Makelaars biedt aan een (starters)appartement met 2 slaapkamers, loggia en privé-berging in Bunde (Bung). Het appartement is gesitueerd op de 3e woonlaag in een kleinschalig complex, op een prima locatie in de nabijheid van het station van Bunde.

Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het centrum van Maastricht ligt op ca. 5 kilometer afstand.

Souterrain:
Privé-berging te bereiken via de hoofdentree en via achterom gelegen toegangsdeur.

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree, brievenbussen unit en bellentableau, trappenhuis.Er is geen lift in het complex.

Derde verdieping:
Entree/ha appartement (v.v. Carrara marmeren vloer (ca. 6m2)), alwaar meterkast, separaat toilet met fontein en CV-berging,

In de L-vormige woonkamer ((ca. 27 m2) v.v. een laminaatvloer) geniet je van veel lichtinval en een wijds uitzicht. De loggia (inpandig balkon (ca. 2.35 x 1.30) beschikt eveneens over een screen. De nette eenvoudige open keuken met bar-opstelling (2.55 x 1.60) is voorzien van een Carrara marmeren vloer, (losse) koelkast, elektrische kookplaat, magnetron, spoelbak en circulatie afzuigkap, Vanuit een korte gang, zijn de slaapkamers en badkamer bereikbaar. Slaapkamer I (3.85 x 3.55) met laminaatvloer, slaapkamer II (2.50 x 2.05) met tapijt, geheel betegelde badkamer (3.30 x 1.30) v.v. ligbad/douche combinatie, wasmeubel, handdoekradiator en aansluitingen witgoedapparatuur,

Algemeen:
Bouwjaar: 1982, vloeroppervlakte: ca. 80 m², inhoud: ca 230 m3, deels enkele, deels dubbele beglazing, rolluiken, verduisteringsgordijnen dakramen, bijdrage VvE € 143,55 per maand inclusief water, excl. gas/elektra.

Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Address:
Bunde, Prinses Ireneweg 31, Bunde
Eigendom ID:
31
Conditie:
goed
Dak:
samengesteld dak, bitumineuze dakbedekking en singels
€179.000
Oppervlakte
80 m2
Kamers
5
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Bouwjaar
1981
Verdieping
3
Verdiepingen
4
Energielabel:
C
Voorzieningen.
  • bushalte
  • fietsroutes
  • inclusief water
  • op- en afrit snelweg
  • screens

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
in de schijnwerpers

Uitgelicht aanbod.