Woonhuis For te koop

Burgemeester Dohmenstraat 3, Meerssen. VERKOCHT

Kracht Makelaars biedt aan een verrassend ruime deels te moderniseren tussenwoning in Meerssen. De woning is in een rustige kindvriendelijke wijk gelegen (een groot speelveld op nog geen 50 meter verwijderd van de woning!) met op kleine fietsafstand alle voorzieningen en het historische centrum van Meerssen. In de buurt van alle uitvalswegen (A2 en A76).

Indeling:
Beg. grond: entree/hal v.v. tegelvloer (alwaar meterkast en toiletruimte); doorzonwoonkamer; separate keuken met eenvoudig keukenblok en berg/voorraadkast. Vanuit de keuken is toegang tot de tuin/terras met stenen tuinberging en terrasoverkapping. De tuin, gesitueerd op het Zuid-Westen, is eveneens via achterom bereikbaar.

Verdieping: overloop. 3 slaapkamers (van resp. ca. 12, 10 en 8 m2); te moderniseren badkamer v.v. ligbad, wastafel, toilet en bidet). De twee grootste slaapkamers zijn v.v. muurkasten.

Zolderverdieping: bereikbaar middels vlizotrap. Op de overloop is de CV HR Combiketel gesitueerd (bouwjaar 2009, eigendom) Naast de overloop is een ideale ruimte om nog een extra slaap- of hobbykamer te realiseren door het plaatsen van een vaste trap naar de zolderverdieping.

Overig: De woning is voorzien van een moderne CV installatie en radiatoren, HR glas, rolluiken en dakisolatie. Mogelijkheid tot het huren van een garage via Woningvereniging Wonen Meerssen.

Vraagprijs: EUR 179.500 k.k.
Aanvaarding: per direct.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenstemming.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Address:
Meerssen, Burgemeester Dohmenstraat 3, Meerssen
Eigendom ID:
3
€179.500
Kamers
6
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Bouwjaar
1969
Verdiepingen
3
Energielabel:
C
Voorzieningen.
  • basisschool
  • fietsroutes
  • middelbare school
  • op- en afrit snelweg
  • rolluiken
  • treinstation
  • vrij parkeren

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659, 043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
in de schijnwerpers

Uitgelicht aanbod.