Appartement For te koop

Oranjesingel, Beek. VERKOCHT

This post is also available in: enEnglish (Engels)

KRACHT Makelaars biedt aan in Beek: een 2-slaapkamer appartement gelegen op de eerste woonlaag van appartementencomplex Oranjesingel, uitkijkend over een groot grasveld. Het appartement is grotendeels voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer en verkeert in goede staat. Ideaal voor starter(s), ouderen of de belegger (verhuur).

Indeling:
Souterrain: kelderberging (tevens bereikbaar voor fiets te stallen).

Parterre: gemeenschappelijke entrée en trappenhuis (portiek) met lift.

Eerste woonlaag: Entrée/hal (alwaar meterkast); separaat toilet; 2 slaapkamers; bergkast; keuken (v.v. diverse (inbouw)apparatuur); badkamer (v.v. douche, wastafel en wasmachineaansluiting); De ruime woonkamer/eetkamer zijn over de breedte gesitueerd, waardoor er veel lichtinval en ruimtelijk gevoel onstaat.

Vraagprijs: 118.500 EUR k.k.

Algemeen: Bouwjaar: 1963; Bijdrage VvE 125,00 p.mnd.; Woonoppervlakte: circa 73 m2, berging circa 10 m2; inhoud circa 260 m3; Energielabel E; CV-ketel huur 39,00 EUR p.mnd. Het complex is voorzien voorzien van kunststof kozijnen met
dubbele beglazing en rolluiken.

Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Address:
Beek, Oranjesingel 62, Beek
Eigendom ID:
62
€118.500
Kamers
5
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Bouwjaar
1969
Verdieping
1
Verdiepingen
1
Voorzieningen.
 • basisschool
 • gestoffeerd
 • lift
 • middelbare school
 • op- en afrit snelweg
 • park
 • parkeerplaats
 • supermarkt
 • tandarts
 • treinstation
 • vrij parkeren

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659, 043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
bekijk ook ons

Uitgelicht aanbod.