Appartement te koop

Oranjesingel 8, Beek. VERKOCHT

This post is also available in: enEnglish (Engels)

KRACHT Makelaars biedt aan in Beek: een 2-slaapkamer hoekappartement gelegen op de vierde woonlaag (geen bovenburen!) van appartementencomplex Oranjesingel. Het appartement is grotendeels voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer en verkeert in goede staat. Ideaal voor starter(s), ouderen of de belegger (verhuur).

Indeling:
Souterrain: kelderberging (tevens bereikbaar voor fiets te stallen).

Parterre: gemeenschappelijke entree en trappenhuis (gesloten portiek).

Vierde woonlaag: Entree/hal (alwaar meterkast); separaat toilet; 2 slaapkamers; bergkast; keuken (v.v. diverse (inbouw)apparatuur); badkamer (v.v. douche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting); De ruime woonkamer/eetkamer zijn over de breedte en op de hoek van het complex gesitueerd, waardoor er veel lichtinval en ruimtelijk gevoel ontstaat.

Vraagprijs: 135.000 EUR k.k.

Algemeen: Bouwjaar: 1963; Bijdrage VvE 125,00 p.mnd.; Woonoppervlakte: circa 73 m2, berging circa 10 m2; inhoud circa 210 m3; Energielabel E; Het complex is voorzien voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Address:
Beek, Oranjesingel 8, Beek
Eigendom ID:
62
€135.000
Oppervlakte
72 m2
Kamers
5
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Bouwjaar
1963
Verdieping
1
Verdiepingen
1
Voorzieningen.
  • basisschool
  • middelbare school
  • op- en afrit snelweg
  • park
  • parkeerplaats
  • supermarkt
  • tandarts
  • treinstation
  • vrij parkeren

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
in de schijnwerpers

Uitgelicht aanbod.