Appartement te koop

Nieuweweg 204L, Valkenburg. VERKOCHT

KRACHT Makelaars biedt aan in Valkenburg (Lb) een ruim appartement met twee slaapkamers in Residentie Beuaregard (bouwjaar 2004). Het appartement is gesitueerd in een prachtige heuvelachtige omgeving met weids uitzicht en beschikt onder meer over een lift en twee parkeerplaatsen. Het gehele appartement is recentelijk voorzien van nieuwe hoogwaardige lamelparketvloeren en laminaatvloeren in de slaapkamers.

Indeling:
Souterrain: prive-berging; een parkeerplek in de parkeerkelder en een parkeerplaats op het achterterrein; gemeenschappelijke fietsplaats.

Beg. grond: gemeenschappelijke entree, bellentableau, brievenbussen, lift en trappenhuis.

Eerste verdieping: entree/hal appartement van waaruit toegang tot alle vertrekken; separaat toilet met fontein; ruime berging (alwaar wasmachine-aansluiting). De slaapkamers zijn aan de voorzijde gesitueerd en beide voorzien van rolluiken. De ruime badkamer is v.v. een inloopdouche en compleet wasmeubel.
De ruime woonkamer beschikt over veel lichtinval en prachtig uitzicht over de heuveltoppen van Valkenburg. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon.
De open keuken is compleet en voorzien van een vaatwasser (2020), koelkast, combi-magnetron, inductie kookplaat, RVS-afzuigkap en granieten aanrecht met wasbak.

Buitenruimte: balkon bereikbaar vanuit de woonkamer

Parkeren: 1 parkeerplaats in parkeerkelder + 1 parkeerplaats op het achterterrein. Eveneens is het mogelijk een parkeervergunning te verkrijgen.

Overig: VvE bijdrage ca. EUR 150,27 p.mnd.; CV ketel Intergas 2016 (eigendom).

Vraagprijs: EUR 219.000 k.k.
Aanvaarding: per direct

Bezichtiging uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenstemming.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Address:
Valkenburg, Nieuweweg 204L, Valkenburg
Eigendom ID:
204L
€219.000 k.k.
Oppervlakte
84 m2
Kamers
4
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Bouwjaar
2004
Verdieping
1
Verdiepingen
5
Parkeerplaats
2
Energielabel
B
Voorzieningen.
  • bushalte
  • fietsroutes
  • lift
  • op- en afrit snelweg
  • parkeerplaats
  • wandelroutes

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
in de schijnwerpers

Uitgelicht aanbod.