Appartement te koop

Mercatorplein 54D, Maastricht. VERKOCHT

KRACHT Makelaars biedt aan een één slaapkamer appartement (met lift!) gesitueerd op de bovenste woonlaag (geen bovenburen) met balkon. Het complex grenst aan winkelcentrum Brusselse Poort. Kortom alle voorzieningen op loopafstand!

Indeling:
Souterrain (begane grond achterzijde): Vanuit de achterzijde sta je in 3 minuten in Winkelcentrum Brusselse Poort). De privé berging ligt kort aan deze ingang (ca. 7,5 m2). Het souterrain is tevens te bereiken via lift installatie.

Begane grond:
Ruime centrale entree met brievenbussen, bellentableau en intercom.

Vierde woonlaag: galerij alwaar meterkast, hal/entree (ca. 7 m2)waar vanuit all vertrekken bereikbaar zijn. De gesloten keuken (ca. 330x 241) is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Het separaat toilet met fontein en badkamer zijn naast elkaar gesitueerd. De badkamer is voorzien van een ligbad/douche combinatie en wastafel met aangrenzend weer de slaapkamer (ca. 356×339). De ruime doorzonkamer (ca. 910×360) beschikt over een balkon (ca. 328×140) gesitueerd op het Oosten.

Parkeren: Het appartementencomplex heeft een aangrenzend eigen parkeerterrein.

Algemeen: Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing. De VvE/servicekosten, water én stookkosten bedragen respectievelijk samen circa € 232,22 per maand.

Vraagprijs: EUR 169.500 k.k.

Aanvaarding: per direct.

Verkoper wijst zijn eigen projectnotaris aan (Achten van Gent Notarissen) en stelt dit als verkoopvoorwaarde.

Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenstemming.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Address:
Maastricht, Mercatorplein 54D, Maastricht
Eigendom ID:
54D
€169.500 k.k.
Oppervlakte
67 m2
Kamers
4
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Bouwjaar
1971
Verdieping
4
Verdiepingen
4
Energielabel
D
Voorzieningen.
  • blokverwarming
  • bushalte
  • lift
  • middelbare school
  • op- en afrit snelweg
  • supermarkt
  • tandarts
  • winkelcentrum

contact met Krachtmakelaars.

Mercatorplein 54D, Maastricht.

in de schijnwerpers

Uitgelicht aanbod.