Appartement te koop

Margrietstraat, Beek. VERKOCHT

KRACHT Makelaars biedt aan in Beek: een geheel gerenoveerd, instapklaar 2-slaapkamer appartement met 2 balkons is gelegen op de eerste woonlaag van appartementencomplex Margrietstraat-Irenestraat. Het appartement is voorzien van alle hedendaagse gemakken en verkeert in uitstekende staat.

Indeling:
Souterrain: kelderberging alwaar aansluiting wasmachine en droger (tevens bereikbaar voor fiets te stallen).

Parterre: gemeenschappelijke entrée en trappenhuis (portiek)

Eerste woonlaag:
Entrée/hal (alwaar meterkast en CV-berging); seperaat zwevend toilet; 2 slaapkamers; vanuit de grootste slaapkamer is het balkon aan de achterzijde bereikbaar; zeer nette keuken (v.v. diverse inbouwapparatuur: oven, koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser); luxe badkamer toegankelijk middels gezandstraalde glazen schuifdeur (v.v. douchecabine, wastafel met meubel en spiegel en designradiator); vanuit de keuken is de toegang tot het balkon aan voorzijde. De woonkamer en eetkamer zijn voorzien een laminaatvloer en ruim van opzet. De eetkamer beschikt eveneens over een inbouwkast met led-verlichting.

Vraagprijs: 124.900 EUR k.k.

Algemeen:
Bouwjaar: 1965; jaarlijks canon 602,40 EUR; Bijdrage VvE 80,00 p.mnd.; Woonoppervlakte: circa 73 m2, berging circa 10 m2; inhoud circa 260 m3; Energielabel E; Het complex is voorzien voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Property ID:
1
€124.500/week
Area
73 m2
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Amenities.
  • basisschool
  • bushalte
  • middelbare school
  • op- en afrit snelweg
  • park
  • supermarkt
  • treinstation
  • vrij parkeren

contact the owner.

verkoop.

043-2010659, 043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
bekijk ook ons

Uitgelicht aanbod.