Appartement For te koop

Lage Barakken 71C, Maastricht.

Kracht Makelaars biedt aan dit karakteristieke hoekappartement (bouwjaar 1908) met twee ruime slaapkamers en loggia, gelegen op de 2e etage met fraai uitzicht op historisch centrum, gelegen in gewilde buurt Wyck. Het appartement is ook nog eens centraal gelegen met in de nabijheid van uitvalswegen, stadsbibliotheek, ruim aanbod winkelvoorzieningen en het Centraal Station Maastricht. Het appartement (ver)dient (het om) gemoderniseerd te worden

Indeling:
Souterrain; privé-berging

Begane grond:
Gemeenschappelijke fietsberging; centrale entree met voorportaal en bellentableau en trappenhuis.

Tweede verdieping:
Overloop; entree/hal appartement; 2 ruime slaapkamers (voorzien van parket- en laminaatvloer); badkamer (v.v. ligbad en wastafel, separaat toilet met fontein; loggia alwaar heerlijk privé vertoeven; ruime woonkamer op het zuiden (v.v. parketvloer) met prachtig ‘Wycks’ straatzicht’ en veel lichtinval; gesloten keuken (v.v. 4-pits gaskookplaat en afzuigkap, alwaar ook plek voor een tweede eethoek; bijkeuken alwaar boiler, VR-ketel (eigendom) en aansluiting wasmachine.

Overig:
Per direct beschikbaar; Energielabel G.

Bijzonderheden:
Bijdrage VvE: EUR 134,00 p.mnd.

Projectnotaris: Achten van Gent Notarissen Maastricht

Vraagprijs: € 295.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct.

Bezichtiging uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenstemming.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Address:
Lage Barakken 71C, Maastricht
Eigendom ID:
71C
€295.000
Oppervlakte
91 m2
Kamers
5
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Bouwjaar
1908
Verdieping
3
Verdiepingen
5
Voorzieningen.
  • betaald parkeren
  • bushalte
  • centrum
  • huisarts
  • restaurants
  • supermarkt
  • tandarts
  • treinstation
  • universiteit
  • wandelroutes
Eigendom bouwplan.

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659, 043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
bekijk ook ons

Uitgelicht aanbod.