Appartement te koop

Eenhoornsingel 93E, Maastricht. VERKOCHT

Kracht Makelaars biedt aan een twee slaapkamer appartement (met lift!) gesitueerd op de vierde woonlaag met balkon aan voor- en achterzijde. Het complex grenst aan winkelcentrum Brusselse Poort. Kortom alle voorzieningen op loopafstand!

Indeling:
Souterrain (begane grond achterzijde): Vanuit de achterzijde sta je in 3 minuten in Winkelcentrum Brusselse Poort). De prive berging ligt kort aan deze ingang (ca. 300 x 185). Het souterrain is tevens te bereiken via lift installatie.

Begane grond:
Ruime centrale entree met brievenbussen, bellentableau en intercom.

Derde woonlaag (tweede verdieping): Ruime hal 360 x 230, garderobe en meterkast (4 groeps, 3oA), separaat toilet met fonteintje. Vanuit de hal zijn alle vertrekken bereikbaar. De grote doorzonkamer (ca. 1089 x 370/345) en toegang tot balkon 370 x 140 is gesitueerd op het Zuidwesten. De mogelijkheid bestaat om de voormalige kamer en-suite (opnieuw) af te sluiten om een derde slaap- of hobbykamer te creëren. De gesloten keuken (ca. 343 x 230) is voorzien van een eenvoudig maar net keukenblok (v.v. gaskookplaat, koelkast, combi-magnetron en afzuigkap) met aansluitend de bijkeuken (ca. 260 x 124). Vanuit de keuken is er toegang tot het tweede balkon (ca. 340 x 135) gelegen op het oosten. Slaapkamer I (399 x 308) is voorzien van vloerbedekkign en slaapkamer II (490 x 240) is voorzien van een laminaatvloer. De volledig betegelde badkamer (ca. 207 x 160) is voorzien van een douchecabine en wastafel.

Parkeren: Het appartementencomplex heeft een aangrenzend eigen parkeerterrein aan de voorzijde.

Algemeen:  Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing. De VvE/servicekosten, water én stookkosten bedragen respectievelijk samen ca. € 276,15 per maand.

Vraagprijs: EUR 225.000 k.k.

Aanvaarding: per direct.

Verkoper wijst zijn eigen projectnotaris aan (Achten van Gent Notarissen) en stelt dit als verkoopvoorwaarde.

Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenstemming.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Address:
Maastricht, Eenhoornsingel 93E, Maastricht
Eigendom ID:
93C
€225.000
Oppervlakte
85 m2
Kamers
4
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Bouwjaar
1971
Verdieping
2
Verdiepingen
4
Energielabel
D
Voorzieningen.
  • lift
  • middelbare school
  • op- en afrit snelweg
  • parkeerplaats
  • supermarkt
  • tandarts
  • winkelcentrum

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
in de schijnwerpers

Uitgelicht aanbod.