Appartement For te koop

Dokter Poelsstraat 1K, Gronsveld. VERKOCHT

Kracht Makelaars biedt aan in de Dorpskern Gronsveld (Groeselt), Gemeente Eijsden-Margraten een modern en nagenoeg instapklaar een-slaapkamer appartement met dakterras. Het appartement is gesitueerd op de 4e woonlaag van dit moderne complex en beschikt over een eigen parkeerplaats. Het appartement is geheel voorzien van een moderne laminaatvloer.

Indeling:
Souterrain: berging en eigen parkeerplaats in parkeerkelder

Beg. grond: gemeenschappelijke entree met lift en trappenhuis.

Vierde verdieping: entree/hal; slaapkamer; moderne nette badkamer v.v. inloopdouche, wastafel en toilet; ruime berging alwaar CV HR-combiketel en aansluiting wasmachine; moderne complete keuken in hoekopstelling; woonkamer; dakterras voorzien van betontegels.

Overig: energielabel A.

Vraagprijs: 189.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Address:
Eijsden, Dokter Poelsstraat 1K, Gronsveld
Eigendom ID:
1K
€189.000 p. jr.
Oppervlakte
75 m2
Kamers
4
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Bouwjaar
2009
Verdieping
4
Verdiepingen
4
Parkeerplaats
1
Energielabel:
A
VvE-bijdrage:
EUR p.mnd.
Voorzieningen.
  • basisschool
  • bushalte
  • fietsroutes
  • gestoffeerd
  • lift
  • op- en afrit snelweg
  • parkeerplaats
  • supermarkt
  • vrij parkeren

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659, 043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
bekijk ook ons

Uitgelicht aanbod.