Appartement te koop

Dokter Poelsstraat 1G, Gronsveld. VERKOCHT

VERKOCHT o.v.

Kracht Makelaars biedt aan in de Dorpskern Gronsveld (Groeselt), Gemeente Eijsden-Margraten een modern en nagenoeg instapklaar ruim twee-slaapkamer-appartement met balkon. Het appartement is gesitueerd op de tweede woonlaag van dit moderne complex (met lift) en beschikt over een eigen berging en parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartement is geheel voorzien van een moderne laminaatvloer.

Indeling:
Souterrain: berging (ca. 4.65×1.84) en eigen parkeerplaats in parkeerkelder.

Beg. grond: gemeenschappelijke entree met lift en trappenhuis.

Tweede woonlaag: Via de nette galerij aan de achterzijde ligt de entree van het appartement.

Appartement: entree/hal vanwaar uit alle vertrekken toegankelijk zijn; slaapkamer I ((ca. 15m2) v.v. laminaatvloer); de moderne nette badkamer (ca.6m2) is v.v. inloopdouche, wastafel en toilet; slaapkamer II ((ca. 6,5 m2) eveneens v.v. laminaatvloer); een ruime berging ((ca. 5,5 m2) alwaar CV HR-combiketel en aansluiting wasmachine); een ruime woonkamer (ca. 47 m2) met een half-open moderne complete keuken in hoekopstelling; Het nette balkon is voorzien van een hardhouten vlonder en kijkt uit op de straatzijde en het Heuvelland (Dr. Poelsstraat).

Overig: energielabel A (voorlopig);
Bijdragen VvE: appartement ca. € 168,75, berging ca. € 3,01 en parkeerplaats ca. € 7,53 p.mnd..

Vraagprijs: EUR 300.000,- k.k. (incl. parking)
Aanvaarding: per direct.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenstemming.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Address:
Eijsden, Dokter Poelsstraat 1G, Gronsveld
Eigendom ID:
1G
€300.000 k.k.
Oppervlakte
91.6 m2
Kamers
4
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Bouwjaar
2009
Verdieping
2
Verdiepingen
3
Parkeerplaats
1
Beschikbaar vanaf:
2021-10-01
Energielabel:
A (voorlopig)
Voorzieningen.
  • (deels) gestoffeerd
  • bushalte
  • fietsroutes
  • op- en afrit snelweg
  • vrij parkeren
  • wandelroutes
Plattegronden.

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
in de schijnwerpers

Uitgelicht aanbod.