Appartement te koop

Dokter Poelsstraat 1F, Gronsveld. VERKOCHT

Kracht Makelaars biedt aan in de Dorpskern Gronsveld (Groeselt), Gemeente Eijsden-Margraten een modern en nagenoeg instapklaar driekamer appartement met dakterras. Het appartement (bouwjaar 2009) is gesitueerd op de 2e woonlaag van dit moderne complex en beschikt over een berging eigen parkeerplaat in het souterrain. Het complex is uitstekend onderhouden en beschikt over een lift.

Indeling:
Souterrain: berging (ca. 466×233) en eigen parkeerplaats in parkeerkelder

Beg. grond: gemeenschappelijke entree met lift en trappenhuis.

Eerste verdieping: entree/hal (alwaar meterkast) met toegang tot alle vertrekken; slaapkamer I (ca. 407×300); slaapkamer II (ca.455×237); moderne nette badkamer (ca. 225×199) v.v. inloopdouche, wasmeubel en zwevend toilet. De woonkamer heeft veel lichtinval en biedt toegang tot de loggia (ca. v.v. betontegels. De open moderne complete keuken (ca. 361×225) is v.v. combi-magnetron, vaatswasser inbouw afzuigkap en 4-pits kookplaat. Naast de keuken is een ruime berging alwaar CV HR-combiketel en aansluiting wasmachine.

Overig: energielabel A; het appartement is geheel voorzien van een PVC vloer in houtmotief.

Vraagprijs: EUR 210.000,- k.k.

VvE bijdragen: appartement ca. 149,17 + berging € 3,01 + parkeerplaats € 7,53.

Aanvaarding: per direct.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Address:
Gronsveld, Dokter Poelsstraat 1F, Gronsveld
Eigendom ID:
1F
€210.000
Oppervlakte
77 m2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Bouwjaar
2009
Verdieping
2
Verdiepingen
3
Parkeerplaats
1
Energielabel
A
Voorzieningen.
  • bushalte
  • fietsroutes
  • lift
  • op- en afrit snelweg
  • vrij parkeren

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
in de schijnwerpers

Uitgelicht aanbod.