Appartement te koop

Dokter Poelsstraat 1D, Gronsveld. VERKOCHT

Kracht Makelaars biedt aan in de Dorpskern Gronsveld (Groeselt), Gemeente Eijsden-Margraten een modern en nagenoeg instapklaar ruim twee-slaapkamer appartement met balkon. Het appartement is gesitueerd op de 1e woonlaag van dit moderne complex (met lift) en beschikt over een eigen parkeerplaats  en berging in de parkeerkelder. Het appartement is geheel voorzien van een moderne laminaatvloer.

Indeling:
Souterrain: berging en eigen parkeerplaats in parkeerkelder

Beg. grond: gemeenschappelijke entree met lift en trappenhuis. Via de nette overdekte galerij aan de achterzijde ligt de entree van het appartement.

Appartement: entree/hal vanwaar uit alle vertrekken toegankelijk zijn; Slaapkamer I; de moderne nette badkamer v.v. inloopdouche, wastafel en toilet, slaapkamer II, de ruime berging (alwaar CV HR-combiketel en aansluiting wasmachine), en de ruime woonkamer met een half-open moderne complete keuken in hoekopstelling;. Het nette balkon is voorzien van betontegels en kijkt uit op de straatzijde (Dr. Poelsstraat).

Overig: energielabel A.

Vraagprijs: EUR 239.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct.

Maandelijkse VvE-bijdrage: circa EUR ,

Projectnotaris: Achten-Van Gent Notarissen Maastricht

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Address:
Gronsveld, Dokter Poelsstraat 1D, Gronsveld
Eigendom ID:
1D
€239.000 k.k.
Oppervlakte
93 m2
Kamers
4
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Bouwjaar
2009
Verdieping
1
Verdiepingen
3
Parkeerplaats
1
Energielabel:
A
Voorzieningen.
  • basisschool
  • bushalte
  • fietsroutes
  • gestoffeerd
  • lift
  • op- en afrit snelweg
  • parkeerplaats
Eigendom bouwplan.

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659, 043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
in de schijnwerpers

Uitgelicht aanbod.