Woonhuis For te koop

Churchillstraat 18, Ulestraten. VERKOCHT

Kracht Makelaars biedt aan in de dorpskern Ulestraten, Gemeente Meerssen een halfvrijstaande hoekwoning met 4 slaapkamers, tuin en aanbouw. De woning is verrassend ruim en heeft een mooi aangelegde tuin met diverse terrassen en veel privacy.

Indeling:
Souterrain: provisiekelder alwaar HR CV-ketel (eigendom) en de wasmachine-aansluiting.

Begane grond:
Hal/entree, opgaande trap naar de verdieping, meterkast (9 groepen en aardlek), halfhoog
betegelde toiletruimte met fontein. De woonkamer v.v. haard (ca. 27m2) zitkamer in aanbouw (ca. 23m2). De keuken (ca. 7,5m2) is voorzien van een moderne keukenopstelling met apparatuur. Vanuit de eetkamer is er toegang tot de aangelegde tuin, terras en de naastgelegen houten tuinberging.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers (van resp. ca. 15, 11,5 en 8m2), geheel betegelde moderne badkamer (ca. 5m2) voorzien van ligbad, dubbele wastafel in een badmeubel en wandcloset.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar de verdieping, overloop en zolderkamer (ca. 13,5 m2) met dakkapel aan de achterzijde.

Vraagprijs: EUR 245.000 k.k.
Aanvaarding: in overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenstemming.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Address:
Ulestraten, Churchillstraat 18, Ulestraten
Eigendom ID:
18
€245.000
Oppervlakte
145 m2
Perceelopp.
322 m2
Kamers
8
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Bouwjaar
1970
Verdiepingen
4
Parkeerplaats
2
Voorzieningen.
  • basisschool
  • bushalte
  • fietsroutes
  • huisarts
  • op- en afrit snelweg
  • supermarkt
  • tandarts

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659, 043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
bekijk ook ons

Uitgelicht aanbod.