Woonhuis For te koop

Bunderstraat 24, Meerssen. VERKOCHT

Kracht Makelaars biedt aan in onze hometown Meerssen: een ruim sfeervol herenhuis (bouwjaar 1910) met veel authentieke elementen (voorgevel met snijvoegwerk, hardstenen trap, originele voordeur met smeedwerk, antieke voordeurbel, originele paneel-binnendeuren met koperen klinken, marmeren schouw en hoge plafonds). Het huis heeft een heerlijke tuin en grote dubbele garage gekoppeld aan de naastgelegen berging (bouwjaar 1995). En dat allemaal midden in het bruisende centrum van Meerssen! De winkels en voorzieningen liggen allemaal op steenworp afstand en er zijn goede verbindingen met Eindhoven-Maastricht en Heerlen-Aken (A2, A76). Tevens uitstekende verbindingen met openbaar vervoer (bushalte op 50 m  en treinstation/busstation op nog geen 300 meter verwijderd!). Deze woning is ook geschikt voor een combinatie kantoor-met-woonhuis. Oftewel wonen op een gewilde locatie in het centrum met alle voordelen die Meerssen te bieden heeft en eveneens rust, privacy en optimaal woongenot achter de gevel!

Indeling:
Souterrain: mergel (wijn)kelder en berging (ca. 34 m2).

Beg. grond: entree/hal en trappenhuis; gastentoilet met fontein; luxe greeploze keuken ((ca. 10 m2) v.v. apparatuur en granieten blad); bijkeuken/wasberging ((ca. 10m) alwaar CV-combiketel en WA); voorkamer ((ca. 22 m2) v.v. originele planken vloer); kamer en-suite (ca. 42 m2) v.v. plavuizen vloer en marmeren schouw met geïntegreerde gashaard) en hoge originele en-suite schuifdeuren. Een dubbele tuindeur verbindt de woonkamer met het terras (v.v. hardstenen tegels) en de sfeervolle tuin.

Verdieping: dubbele ruime overloop; luxe badkamer ((ca. 10 m2) v.v. ligbad, inloopdouche; dubbele wastafel met meubel en zwevend toilet); 4 slaapkamers van resp. 16, 15, 8, 7 m2 (waarvan 1 en-suite) v.v. originele gelakte planken vloeren; garderobekast.

Tweede verdieping: overloop; grote afgewerkte zolderetage met grote dakkapel, ideaal voor hobby- of speelkamer, met eventueel mogelijkheid tot het realiseren van 2 slaapkamers of master bedroom met tweede badkamer.

Buitenruimte: vanuit de kamer is er direct toegang tot de mooi aangelegde tuin met hoogstambomen en diverse terrassen. De tuin is o.a. voorzien van een beregeningsinstallatie en sfeerverlichting.

Garage en berging: aan de achterzijde van het perceel is een grote extra hoge garage ((ca. 46 m2) met brede elektrisch bedienbare sectionaalpoort geschikt voor 2 auto’s, (maar bijvoorbeeld ook caravan of camper) en een oprit/parkeerplaats. Tevens een aparte stenen tuinberging (ca. 6 m2).

Overig: grotendeels voorzien van rolluiken; geheel v.v. thermisch isolerend glas; voorgevel extra v.v. akoestisch isolerend glas; energielabel E, bouwjaar 1910, perceelgrootte 437 m2. Bebouwde oppervlakte: 262 m2. Totale inhoud ca. 800 m3.

Vraagprijs 498.000 EUR k.k.
Aanvaarding: in overleg.

Bel vandaag nog voor een bezichtiging van dit bijzondere object 043-2010659.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Address:
Meerssen, Bunderstraat 24, Meerssen
Eigendom ID:
24
Parkeer uitleg:
grote garage geschikt voor 2 auto's maar ook een caravan of camper past in de hoogte!
€498.000
Oppervlakte
180 m2
Perceelopp.
437 m2
Kamers
8
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Bouwjaar
1910
Verdiepingen
3
Parkeerplaats
2
Voorzieningen.
 • basisschool
 • bushalte
 • centrum
 • garage
 • middelbare school
 • op- en afrit snelweg
 • park
 • rolluiken
 • supermarkt
 • treinstation
 • vrij parkeren
 • wandelroutes
Extra bestanden.

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659, 043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
bekijk ook ons

Uitgelicht aanbod.