Woonhuis te koop

Benedicstraat 15, Gronsveld. VERKOCHT

KRACHT Makelaars biedt aan een half-vrijstaande met garage geschakelde woning met tuin op het Zuiden gesitueerd. De woning is gelegen in een kindvriendelijke en rustige omgeving; kortom een ideale plek voor een (startend) koppel of gezin. De woning dient gemoderniseerd te worden.

Gelegen in het kerkdorp Gronsveld (Gróeselt) welk bekend is om zijn rijk verenigingsleven en de ligging aan de voet van het Savelsbos. In de nabije omgeving bevinden zich goede voorzieningen op het gebied van scholen, winkels, recreatie en openbaar vervoer. Goede uitvals- en verbindingswegen naar Maastricht (met MUMC, Maastricht University, Mecc), en de steden Luik, Heerlen en Aken.

Indeling:
Beg. grond: entree/hal alwaar meterkast (4 groepen), toilet en berging. De woon/eetkamer aan de straatzijde kenmerkt zich door veel lichtinval. De gesloten keuken staat in contact met de ruime tuin en terras. De garage c.q. buitenberging (halfsteens) met dubbele houten poort is eveneens bereikbaar via de tuin en beschikt over een wasmachineaansluiting.

Verdieping: overloop alwaar 2 bergkasten, waarvan 1 met de CV opstelling (Nefit, bouwjaar 2013); 3 slaapkamers van resp. ca. 12, 10 en 7m2. De eenvoudige badkamer is voorzien van douche en wastafel.

Tuin: ruime tuin met eenvoudig aangelegd terras.

Parkeren: op eigen oprit, garage of openbaar.

Vraagprijs: EUR 180.000 k.k.

Aanvaarding: per direct.

Verkoper wijst zijn eigen projectnotaris aan (Achten van Gent Notarissen) en stelt dit als verkoopvoorwaarde.

Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenstemming.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Address:
Gronsveld, Benedicstraat 15, Gronsveld
Eigendom ID:
15
€180.000
Kamers
6
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Bouwjaar
1963
Verdiepingen
2
Parkeerplaats
1
Beschikbaar vanaf:
2020-08-07
Energielabel
D
Voorzieningen.

contact met KRACHT.

verkoop.

043-2010659
verkoop@krachtmakelaars.nl
in de schijnwerpers

Uitgelicht aanbod.