hier doen we het voor!

over onze kracht.

Sinds de start in 2004 van ‘100% wonen’ is er veel veranderd. Om maar een paar voorbeelden te noemen: De financiële crash van 2008, van papieren advertenties naar Facebook ads, om maar niet te spreken over regelgeving. We hebben het allemaal meegemaakt… en omarmd. Want wat we doen, doen we met veel plezier! Iedere dag weer, mede dankzij onze opdrachtgevers en partners.

missie

‘Samen maken we wonen mooier’.

visie

Onze organisatie heeft een multi-disciplinaire kijk op wonen en daarmee weten we als geen ander uw woon-dromen te realiseren. Voor alle woonaspecten kunt u bij ons terecht; aan- en verhuur, aan- en verkoop (KRACHT Makelaars, [ver]bouw (KLUS Campus) en inrichten (RA.ID interior en furniture).

KRACHT makelaars is als onderdeel van deze visie sterk in verhuur en verkoop van onroerend goed. Hiermee onderscheiden we ons als geen ander van de standaard makelaarskantoren. Door buiten de gebaande paden te denken, zien we als organisatie mogelijkheden nu en in de toekomst. We  zijn creatief en hebben een open cultuur naar binnen en buiten. Wij zijn integer, loyaal en maken écht contact met onze opdrachtgevers. Dat is onze KRACHT!

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Laat het ons weten en maak een afspraak. Dan we drinken samen aan onze bar een slow-coffee van Nederlands beste brander en praten we over uw woondroom!

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een afspraak of bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.

Velden met een * zijn verplicht.