zo leuk om te ontvangen en te geven!

complimenten van onze klanten.

Joao

The apartment offered by Kracht Makelaars was spot on! It was love at first sight, as well for the area. We really love Meerssen! Thank you so much for your help!

Manon

De oplevering is geweest en ik heb alle sleutels ingeleverd... Tijd voor weer een andere fase, op een nieuwe plek. Ray, jou wil ik graag bedanken voor je goede service, prima afhandeling en vriendelijk! Florence, jou als nieuwe eigenaresse van het appartement, wil ik graag veel geluk en een goede verhuur wensen!

Jean-Philippe

Beste Raymond, Nogmaals bedankt voor verhuur de afgelopen jaren. Ook als aankoopmakelaar heb je het natuurlijk goed gewerkt, ook bedankt daarvoor. Ik wens je veel verhuur en verkoop plezier in de toekomst. Groetjes en succes, Jean-Philippe

Rebeca

You were always very kind to us and you helped us in everything more than you can even imagine! Me and my family are tremendously grateful to you for your kindness. I hope it gets back to you in millions of blessings and fantastic things!

Michel

Fantastische service en goede begeleiding. Vooral het persoonlijk contact, wat bij de "grotere" kantoren veelal ontbreekt, heb ik altijd als zeer waardevol ervaren. Ik merkte meteen al dat er geput kon worden uit een groot netwerk, waardoor mijn 2 leegstaande appartementen in no time verhuurd waren!! Kortom: Ik heb 100% wonen als een ideale partner ervaren voor de verhuur van mijn onroerend goed. Ga zo door!

Ellen

Ons huis in Urmond was al een tijd lang lastig te verkopen. Met de hulp van 100% wonen is het toch binnen 3 maanden gelukt het huis te verkopen. Alles netjes voorbereid en afgehandeld. Top!

Thomas

100% wonen heeft uitstekend bemiddeld op elk punt bij het sluiten van de huurovereenkomst. Een professionele aanpak in de communicatie met de klant, bezichtiging en uiteindelijk oplevering. Wat mij betreft een bedrijf dat absoluut aan te raden is aan iedereen!

Martin

100% wonen, 100% betrouwbaar!