je doet er slim aan als je er een hebt

aankoopmakelaar.

Aankoopmakelaar met een realistisch aankoopadvies

Als je op zoek bent naar een koopwoning, dan zijn er voldoende online mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Denk maar aan bijvoorbeeld Funda of Pararius. Maar wat doe je als je een woning vindt die voldoet aan jouw wensen en eisen?

Als je het ‘juiste gevoel’ krijgt bij het bekijken van ‘dé droomwoning’ dan is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseer je dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Neem je eigen aankoopmakelaar mee om je goed te laten adviseren. Zo ben je zeker van een realistische kijk op de situatie en krijg je onafhankelijk advies.

Full-service aankoopmakelaar.

KRACHT makelaars adviseert je bij aankoop van je nieuwe woning. Indien je bij ons een zoekopdracht plaatst, begeleiden wij je van A tot Z, full-service dus! Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:

 • Het inventariseren van jouw woonwensen;
 • Het geven van een realistisch woonadvies gebaseerd op de huidige woningmarkt;
 • Het zoeken naar een geschikte woning;
 • De begeleiding van de bezichtigingen;
 • Onderzoek en advisering over: de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, de prijsstelling en de reële aankoopwaarde, de ligging;
 • Onderzoek en advisering over de omgevingsfactoren zoals het bestemmingsplan en de milieu-/bodemgesteldheid;
 • Onderzoek en advisering over de juridische en financiële aspecten van het object;
 • Het bespreken en uitvoeren van een onderhandelingsstrategie;
 • De controle op de koopakte en alle bijbehorende van belang zijnde documenten;
 • Het uitvoeren van een inspectie voorafgaand aan de overdracht;
 • Het transport van de woning bij de notaris;
 • Nazorg als je nog hulp of advies nodig hebt.

Ons werkgebied.

Wij zijn actief in Zuid-Limburg, vooral in regio Maastricht-Heuvelland (043-regio) maar ook de Westelijke Mijnstreek (046-regio) en de Oostelijke Mijnstreek (045-regio). Hieronder vallen onder andere de gemeentes Maastricht, Meerssen, Eijsden-Margraten, Beek, Geleen-Sittard, Stein, Nuth en Parkstad. Ons team is dagelijks actief met het aankopen van woningen.

deskundigheid.

Wij combineren kwaliteit en kennis. De goede wisselwerking tussen onze teamleden zorgt voor een direct voordeel van een breed netwerk aan contacten. Door onze transparante aanpak hebben wij heel veel woningen succesvol aangekocht!

ruime bezichtigingsmogelijkheden.

KRACHT makelaars biedt ruime mogelijkheden met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een aankoopgesprek. In het belang van een voorspoedige aankoop van je nieuwe woning kun je desgewenst afspraken maken in de avonduren of op zaterdag. KRACHT makelaars neemt hier de tijd voor.

informatie.

Wij vinden een frequente en transparante communicatie tijdens een zoek- en aankooptraject essentieel. Zo kunnen wij marktontwikkelingen direct naar jou terugkoppelen en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming.

Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kun je uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Wil je direct ons aanbod doorzoeken? Ga dan naar onze zoekpagina of volg ons aanbod via Facebook.

Kies ook voor zekerheid met een deskundige aankoopmakelaar

Wil je meer weten, of een afspraak maken met één van onze makelaars? Vul dan hieronder je gegevens in, of bel tijdens kantooruren.

Als je onderstaande optie gebruikt, dan worden jouw gegevens uiteraard alleen gebruikt om je vraag te beantwoorden. Lees ook onze privacyverklaring.

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een afspraak of bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.