Bekijk onze nieuwste en uitgelichte woningen.

nieuw, bijzonder en verdient extra aandacht...

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Ik wil mijn huis verhuren
Zo snel mogelijk je woning verhuren aan een geschikte kandidaat, tegen de beste condities. Dat is wat je als verhuurder wil.
Ik wil mijn huis verkopen
Je wilt je woning verkopen. Een niet te onderschatten stap in je leven. Een proces waar je de juiste begeleiding van een verkoopmakelaar voor nodig hebt.

Wat klanten over Kracht Makelaars vertellen...

Testimonials gespot op Google en Funda

Heel vriendelijk! Snel onze woning in de Hazendans verkocht! Super!
door Stef Franssen
verkoper
Super contact met de makelaar. Zeer klantgericht. Kwam afspraken na en indien er vragen waren was deze altijd te bereiken.
door Een Funda gebruiker
verkoper
Duidelijke en snelle communicatie met Ray van Kracht Makelaars. Absoluut een aanrader!
door Glenn
huurder
Ik kan alleen maar zeggen dat alles perfect is verlopen. Ik zou iedereen aanbevelen meteen contact op te nemen wanneer je van plan bent je woning te verkopen.
door Leo Pelzer
verkoper
Kracht Makelaars heeft een goede kennis van de locale verhuur- en verkoopmarkt. De woning was in een slechte verkooptijd snel verhuurd. Het beheer ervan is gedurende 2,5 jaar professioneel uitgevoerd. Noodzakelijke werkzaamheden werden gemeld en voortvarend aangepakt. Ook de verkoop en de onderhandelingen met de koper verliepen professioneel. Er was altijd snel snel en goed contact (telefonisch dan wel per mail).
door Jack
verkoper
De medewerkers van Kracht Makelaars zijn vriendelijk, professioneel en hebben oog voor zowel de verhuurder als de huurder. Ondanks het feit dat ik tijdens mijn zoektocht geen "ja" heb gezegd tegen de aangeboden woning was de ervaring zeer prettig.
door Patrick Stroucken
huurder
Het traject is uitstekend verlopen. Raymond is zeer prettig in de omgang, komt zijn afspraken na en is deskundig. Een absolute aanrader!
door Kevin Wiche
verkoper
Hele fijne communicatie, helder, professioneel maar vooral ook vriendelijk. Men doet zich absoluut alle moeite om je te helpen. Zeker een makelaar waar je op kan rekenen, top!
door Cin
huurder
Thanks team Kracht for the great cooperation and excellent service.
door Cardy Smits
verhuurder
Super vriendelijk, duidelijke en correcte samenwerking.
door Nicole Menten

Compare listings

Vergelijken