woning verkopen of verhuren?

Waarom je voor Kracht makelaars kiest.

1. Betrokken.

We begrijpen maar al te goed dat het verkopen van je woning een spannend traject is. We ontzorgen je daarom zoveel mogelijk met onze rol als makelaar door het gehele proces te begeleiden tot een succesvol eindresultaat. Bij KRACHT Makelaars is altijd dezelfde persoon betrokken. Hij of zij weet alles van je woning. Je wilt immers iemand over de vloer die jouw verhaal kent en een potentiële koper goed kan infomeren.

2. eerlijk en open.

We zullen je altijd eerlijk en open adviseren en begeleiden, zowel vooraf als gedurende het verkooptraject van je woning. Wij zijn kritisch met een open hart. We hebben de intentie om jou te helpen jouw woning tegen de beste voorwaarden te verkopen of verhuren.

3. Visie.

Door te kiezen voor een duidelijke focus op mooie kwalitatieve woningen en appartementen weet een koper wat hij of zij kan verwachten. We staan al jaren sterk en bekend om onze kwalitatieve woningportefeuille. Potentiële kopers houden ons nieuw aanbod daarom altijd nauwgezet in de gaten. We zijn actief in de regio’s Maastricht-Heuvelland (043-regio), Westelijke- en Oostelijke Mijnstreek (046- en 045-regio).

4. know how.

KRACHT Makelaars beschikt over medewerkers met een jarenlange ervaring (+15 jaar) in het verkopen en verhuren van woningen en appartementen voor zowel particuliere eigenaren als beleggers. We hebben kennis van de vastgoed- en bouwwereld, (social) media én de mens.

5. aangenaam.

We maken graag aangenaam kennis met je. Wij zijn geïnteresseerd in jou als mens en jouw woning. We vinden het ook belangrijk dat alle partijen een aangenaam gevoel overhouden bij de verkoop of verhuur. Daarom staan we ook na de deal graag voor je klaar. Aangenaam toch?