Persoonlijke Zoekopdracht.

Persoonlijke zoekopdracht

Bent u op zoek naar een comfortabele huurwoning, of appartement in de regio’s Maastricht-Heuvelland, Westelijke Mijnstreek of Oostelijke Mijnstreek? U kunt dit zelf doen, maar let wel op! Het aanbod is namelijk groot, de prijzen verschillen enorm en er zijn veel juridische zaken die spelen. Het zoeken naar een geschikte huurwoning is een tijdrovend en specialistisch proces. Dit kan betekenen dat u wellicht een geschikte woning over het hoofd ziet, of dat u een woning gaat huren tegen slechte voorwaarden!

Dit doen wij voor u

Schakel KRACHT makelaars in voor een persoonlijke zoekopdracht en wij vinden voor u de ideale huurwoning en nemen u alle zorgen uit handen.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Wij inventariseren uw wensen en eisen.
  • Wij houden voor u dagelijks nieuwe aanbod bij, zowel bij andere makelaars als bij particulieren.
  • Als wij een woning vinden die aan uw criteria voldoet, dan ontvangt u direct de gegevens.
  • Samen bekijken we de woning en wij adviseren u over de huurprijs en de juridische zaken.
  • Wij voeren namens u de onderhandelingen.
  • Wij controleren de huurovereenkomst en begeleiden u bij de inspectie.
  • Wij werken op no cure – no pay basis.

Ja, ik wil ook zorgeloos huren

Wilt u ook zorgeloos huren? Schakel ons dan in! Vul ons opdrachtformulier in, onderteken het formulier en druk op verzenden. Na ontvangst van het formulier, krijgt u van ons een bevestiging* en gaan wij direct voor u aan de slag.

Aanhef*

Voornaam* + Achternaam*

Email*

Telefoonnummer*

Huidige straat + huisnummer*

Postcode + Woonplaats*

Uw beroep*

Uw bruto jaarinkomen*

Welk type woning zoekt u?*

In welke plaats/omgeving zoekt u een woning? (meerdere plaatsen toegestaan)

Prijsklasse van:*

Aantal slaapkamers*

Extra opmerkingen

Ik accepteer de Algemene Voorwaarden Aanhuurservices*

Middels het indienen van uw zoekopdracht gaat u akkoord met onze inschrijvingsvoorwaarden en bent u in het beginsel een overeenkomst aangegaan met KRACHT makelaars. Voor deze dienst brengen wij éénmalige kosten in rekening welke gelijk staan aan één maand huur excl. 21% BTW, te voldoen voor de sleuteloverdracht. Wij werken op no cure – no pay basis

Handtekening

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een afspraak of bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.

Velden met een * zijn verplicht.

Middels het indienen van uw zoekopdracht gaat u akkoord met onze inschrijvingsvoorwaarden en bent u in het beginsel een overeenkomst aangegaan met KRACHT makelaars. Voor deze dienst brengen wij éénmalige kosten in rekening welke gelijk staan aan één maand huur excl. 21% BTW, te voldoen voor de sleuteloverdracht. Wij werken op no cure – no pay basis.